Akaan Kokoomus ry:n syyskokousta vietettiin lauantaina 19.9. Kuntaseminaarin jälkeen.

Akaan Kokoomuksen uudeksi puheenjohtajaksi 1.1.2021 alkaen valittiin Akaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Janita Puomila.
Paikallisyhdistyksen hallitusjäseniksi valittiin Petri Aarnio, Tuomo Smått, Timo Pulkkinen, Jaakko Leinonen, Jani Vehka-aho ja Anttijussi Vikman.

-Tartun innolla puheenjohtajuuteen tässä mielenkiintoisessa tilanteessa, jossa lähdemme tosissamme tavoittelemaan Akaan suurimman puolueen paikkaa kevään vaaleissa, puheenjohtaja Janita Puomila kommentoi.

Syyskokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja keskusteltiin muun muassa vaalikampanjan etenemisestä.
Samalla päätettiin, että keväällä 2021 hallituksen järjestäytymiskokouksessa nimetään vielä rahastonhoitajan ja sihteerin tehtävät.

Akaan Kokoomuksen kevään kuntavaalien vaalipäälliköksi on valittu mainosalan yrittäjä Jani Vehka-aho.
Vaalipäällikkönä Janilla on työnsä puolesta laajaa osaamista muun muassa markkinoinnista ja sosiaalisen median hyödyntämisestä vaalityössä.


-Rakastan haasteita ja nyt minulle sellainen tarjottiin. Elämme monella tapaa poikkeuksellisia aikoja Akaassa ja Vaalipäällikkönä toiminen on omalta osaltani paras tapa auttaa tavoitteen saavuttaminen Akaan Kokoomukselle, toteaa Jani Vehka-aho.


-Tästä on yhteistyössä hallituksen, jäsenten ja ehdokkaiden kanssa hyvä jatkaa kohti Akaan kuntavaalikampanjointia, Puomila iloitsee.