Akaan hyvinvointi ja kasvu alkaa tekijöistä

By | 7 kesäkuun, 2021

On aika poistaa jarrut valtuustosta! Akaa voi olla monesta paras niin asukkaille kuin yrityksillekin. Jotta tähän päästään, tarvitaan päättäjiin tekijöitä, jotka janoavat kasvua ja kehitystä.

 

Akaata pitää kehittää järjestelmällisesti ja tuloshakuisesti. Akaa tarvitsee yrityksiä elinvoimaisuuden ylläpitämiseen ja kasvattamiseen. Tehdään kaavoitus yrityksiä palvelevaksi ja lisätään yritysmyönteisyyttä! Mitä enemmän saamme yrityksiä kaupunkiimme, sitä vähemmän meillä on tarvetta liikkua kauemmas työpaikan, palveluiden ja tavaroiden perässä. Onnellinen akaalainen voi olla omavarainen.

 

Vanhusten hyvinvointi turvataan yhdistelemällä kustannustehokkaasti kaupungin ja yksityisten tuottamia palveluita. Kouluverkosto pitää suunnitella tulevaisuutta ja lapsia palvelevaksi. Vanhaa on turha korjata, sen olemme jo oppineet lähihistoriassa! Kiinteistönhoito turvataan, kun kaupunki siirtyy vuokralaisen asemaan. Ei enää uusia rakennuksia kaupungin taseeseen.

 

Hyvinvointi lähtee hyvistä tekijöistä! Kaupungin työnantajaimago pitää saada nousuun. Pienempi vaihtuvuus kaupungin viroissa takaa pitkäjänteisen kehityksen. Yrittäjät, kaupungin henkilöstö, asukkaat ja yhdistysten vapaaehtoiset rakentavat Akaan kasvun!

 

Jouni Parikka