75

Anttijussi Vikman

Järjestelmäasiantuntija, 53
Nahkiala

Olen vuorovaikutus ja viestintätaitoinen, olen mukana erilaisissa luottamustoimissa myös työpaikalla ja harrasteissani. Vaikka puhun paljon, niin osaan myös kuunnella. Osaan sovitella ja saan timissäni muutkin loistamaan. Olen luova ja välitän ympärilleni hyvää fiilistä ja riemua.

Minut tavoitat somessa joko Facen tai Twitterin kautta. Toisaalta myös paikallisten palveluiden ääreltä, ravintoloista pubivisailtoina tai ruuan ääreltä. Hyvin todennäköisesti tavoitat minut myöskin Akaa Futsalin ja Akaa Volleyn kotiotteluiden katsomosta, kunhan Korona-rajoitteet sen sallivat.

KUVAILE ITSEÄSI KOLMELLA SANALLA?

Vastuullisuus, Vuorovaikutus, Yhdessätekeminen

MILLAINEN AKAA ON NELJÄN VUODEN KULUTTUA?

Olemme osana Tampereen seutukuntaa. Meillä on toimivat palvelut ja kaupungin sisäinen liikenne vie meitä niiden äärelle. Aseman seudut ovat kehittyneet ja meillä on enemmän junayhteyksiä Tampereelle ja Helsinkiin. Nostokurki ei ole enää muuttolintu, vaan se on pesinyt kaupunkiimme. Kunnalisvero-% on laskenut ja väestönkasvu kääntynyt nousuun. Yhteisöllisyys on saanut sijaa ja kaupungissa on hyvä positiivinen – jopa innostunut – ilmapiiri.

VAALITEEMANI

#yhdessä menestyminen
Haluan, että kunta ja kuntalaiset menestyvät yhdessä. Akaalaisten hyvinvointi kasvaa. Kaupunki kehittyy ja on vetovoimainen. Akaa järjestää palvelunsa laadukkaasti ja kustannustehokkaasti, asukkaiden mielipiteitä kunnioittaen.

#vastuullisuus
Haluan tehdä vastuullisia valintoja ja päätöksiä koko Akaan ja kaikkien akaalaisten parhaaksi . Akaa on hyvä ja turvallinen paikka asua, elää, harrastaa ja yrittää.

# laatu luo kasvun
Tekeminen ratkaisee kaiken. Laatu luo kasvun ja takaa hyvän lopputuloksen. Hankinnoissa ja hankkeissa pyritään hyödyntämään paikallinen osaaminen ja tarjonta. Monipuolinen tonttitarjonta tuo esiin kaupungosien omaleimaisuuden.

 

Puhelin

050 681 32

Sähköposti

anttijussi.vikman [ä] pp.inet.fi

Facebook

anttijussi.vikman

Twitter

@AjVikman

AJATUKSIANI LUETTAVAKSI. OLKAA HYVÄ

Kuntavaaliehdokkaat 2021

PETRI
AARNIO

JENNY
AHLMAN

ANTON
ALATALO

SUVI-MARJA
HOLKERI-SALMESVUORI

SAMI
HYÖTYLÄINEN

BJARNE
ILLMAN

TIMO
KALLELA

TOMI
KOISTINEN

JOUNI
KOSKI

JAAKKO
LEINONEN

LARI
LÖFLUND

ANNI
MÄÄTTÄ

JUSSI
NYSTRÖM

MIKKO
PALONEN

PENTTI
PALONEN

JOUNI
PARIKKA

MARKO
PELTOLA

ERJA
PENTTI

TIMO
PULKKINEN

JANITA
PUOMILA

JUKKA
RAJALA

SAMI
RAJALA

TERHI
RAJALA

JARKKO
RAJANIEMI

JOUKO
RYTKÖNEN

ISMO
SAKALA

SAULI
SAUNAMÄKI

ERIK
SEPPÄNEN

MIKKO
SOINI

MAIJA
TOIVONEN

EERO
VEHKA-AHO

JANI
VEHKA-AHO

TOMMI
VIHERVAARA

ANTTIJUSSI
VIKMAN

MARI
YLI-KOIVISTO