55

MIKKO PALONEN

Laatupäällikkö, 38
Viiala

Olen 38-vuotias junantuoma tuore Akaalainen. Asun Viialassa avovaimon, kahden koiran ja kissan kanssa. Harrastuksiini kuuluvat tällä hetkellä remontoiminen sekä sisustus. Kun näiltä jää aikaa vietän aikaa eläinten sekä ystävieni kanssa, ellen ole uppoutuneena historian, maailmanpolitiikan tai muun tietokirjallisuuden syövereihin.

Mukana kuntavaaleissa olen koska haluan kehittää kunnan palvelutarjoamasta entistä paremman meille kaikille sekä vahvistaa Akaan elinvoimaisuutta kuntalaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Haluan myös mahdollistaa parhaan mahdollisen kasvuympäristön lapsille, joissa on meidän kaikkien tulevaisuus.

KUVAILE ITSEÄSI KOLMELLA SANALLA?

Reilu, Huomioiva, Määrätietoinen

MILLAINEN AKAA ON NELJÄN VUODEN KULUTTUA?

Akaan talous on kohentunut mutta tekeminen ei saa loppua jotta suotuisa kehitys jatkaa oikeaa suuntaansa. Akaa tunnetaan homekoulujen ja kriisikuntastatuksen sijaan kasvana, monimuotoisena, vehreänä ja ihmisystävällisenä kaupunkina jossa ihmisten on hyvä elää ja yrittää.

Keskeinen sijainti tuo Akaaseen paljon kulttuuritapahtumia ja tapahtumakävijöitä. Vierailijoista moni miettii muuttoa Akaaseen positiivisten kulttuuri- ja palvelukokemusten johdosta.

Akaassa on jokaiselle jotakin. Asua voit monimuotoisesti kaupunkimaisesti, maalla tai jotain siltä väliltä. Yrittäjänä sinun on hyvä olla Akaassa, sillä saat edullisen aloituksen yritystoiminnallesi keskeiseltä paikalta Suomea. Kaupunki tekee aktiivista yhteistyötä yritysten kanssa tukeakseen yritysten kasvumahdollisuuksia digitalisaatiota hyödyntäen.

Tampereen kasvaessa perheitä houkuttaa muuttaa lähiseuduille ja Akaa erottuu naapurikunnista edukseen olemalla ajan hermolla sen suhteen mitä ihmiset tällä hetkellä tarvitsevat asuinympäristöltään.

Akaa kasvaa elinvoimaisena ja tunnettuna paikkana asua, yrittää ja viihtyä

VAALITEEMANI

Kuntatalous kuntoon kasvun kautta. Kuntapolitiikka on isolta osaltaan talouspolitiikkaa.
Talouden parantaminen ei tarkoita automaattisesti leikkauksia tai veronkorotuksia. Tekeminen ratkaisee

Ennakkoluulottomalla panostuksella asukas- sekä yrityshankintaan päästään tilanteeseen jossa kuntatalous paranee siinämäärin että pystymme tekemään isompia investointeja palveluiden, kulttuurin sekä tunnettavuuden parantamiseksi. Nämä ruokkivat itsessään jatkuvaa kasvua jonka kautta voimme laskea veroprosenttia alaspäin. Veroprosentin lasku ei ole kädenojennus uusille asukkaille vaan siitä hyödymme me kaikki.

Yhteistyöllä ja asiantuntijoita hyödyntäen fiksuja ja faktoihin perustuvia päätöksiä.

Päätöksenteon läpinäkyvyys ja kuntalaisten osallistaminen entisestään osaksi päätöksentekoa ja budjetointia

 

Puhelin

050 506 6229

Sähköposti

mikko.palonen1 [ä] gmail.com

Facebook

AkaanMikko

Kuntavaaliehdokkaat 2021

PETRI
AARNIO

JENNY
AHLMAN

ANTON
ALATALO

SUVI-MARJA
HOLKERI-SALMESVUORI

SAMI
HYÖTYLÄINEN

BJARNE
ILLMAN

TIMO
KALLELA

TOMI
KOISTINEN

JOUNI
KOSKI

JAAKKO
LEINONEN

LARI
LÖFLUND

ANNI
MÄÄTTÄ

JUSSI
NYSTRÖM

MIKKO
PALONEN

PENTTI
PALONEN

JOUNI
PARIKKA

MARKO
PELTOLA

ERJA
PENTTI

TIMO
PULKKINEN

JANITA
PUOMILA

JUKKA
RAJALA

SAMI
RAJALA

TERHI
RAJALA

JARKKO
RAJANIEMI

JOUKO
RYTKÖNEN

ISMO
SAKALA

SAULI
SAUNAMÄKI

ERIK
SEPPÄNEN

MIKKO
SOINI

MAIJA
TOIVONEN

EERO
VEHKA-AHO

JANI
VEHKA-AHO

TOMMI
VIHERVAARA

ANTTIJUSSI
VIKMAN

MARI
YLI-KOIVISTO