53

ANNI MÄÄTTÄ

Palvelumestari, 37
Nahkiala, Akaa

KUVAILE ITSEÄSI KOLMELLA SANALLA?

Aikaansaava, vauhdikas, kehittäjä

MILLAINEN AKAA ON NELJÄN VUODEN KULUTTUA?

Neljän vuoden päästä Akaa on mukana Tampereen seutukunnissa. Elinvoimamittarimme on noussut voimakkaasti ja rohkeilla panostuksilla kaavapuolella houkuttelemme paikkakunnalle uusia asukkaita ja yrityksiä.

Akaan Viialan kouluinfra on kunnossa, Toijalassa ”Nappilan” koulu on valmistunut ja uutta Arvo Ylpön koulua rakennetaan. Koulutilat ovat vahvassa iltakäytössä yhdistysten ja seurojen toimesta.

Asemanseudun kehittäminen on saanut tuulta alleen ja yksityinen rakennuttaja saa muuntojoustaviin tiloihin uusia yrityksiä, asuntoja ja kulttuuri- ja toimistotiloja.

Tampereen kulttuuripääkaupunkihanke 2026 on jo lähes ovella ja Akaan vilkas kulttuurielämä on saanut niin henkilö- kuin hankeresurssia upeiden yksityiskohtien toteuttamisessa paikkakuntamme jokaisessa taajamassa.

 

VAALITEEMANI

Kolmen pienen pojan äitinä lapsiperheiden asiat ja palvelut ovat lähellä sydäntä ja arkeani.

Kuntalaisten osallistaminen ja kaupungin avoin viestintä ovat itselleni tärkeitä aiheita ja myös ydinosaamistani. Toivon osallistavan budjetoinnin aloittamista Akaan jokaisessa taajamassa. Kaupungin budjetissa huomioidaan korvamerkittyä rahaa kunkin kylän kehittämiseen ja sitoutetaan toimintaan paikallisia hankekummeja kannustamaan asukkaita mukaan kehittämiseen ja kuntalaisaloitteisiin.

Avoimuutta ja viestinnän lisäämistä on lisättävä voimakkaasti. Akaassa on meneillään koko ajan paljon asioita, joita pitäisi saada viestittyä paremmin niin kuntalaisille kuin heille, jotka voivat olla tulevia asukkaitamme. Akaan kaupungin ajankohtaista tiedottamista tulee lisätä ottamalla laajemmin käyttöön nykyaikaiset viestinnän eri kanavat ja mittarit.

Akaan kaupungin työntekijöiden hyvinvointi näkyy jokaisen kuntalaisen elämässä. Jos työntekijät viihtyvät ja kokevat olonsa merkityksellisenä he myös sitoutuvat eivätkä lähde muualle töihin. Akaan kaupungin työntekijät ovat loistavia ammattilaisia ja se tulee heille parempana henkilöstöhallintona ja -resurssina osoittaa.

Puhelin

044 552 5383

Sähköposti

anni.marjaana.maatta [ä] gmail.com

Facebook

@annivaltuustoon

Twitter

@anni_maatta

AJATUKSIANI LUETTAVAKSI. OLKAA HYVÄ

Kuntavaaliehdokkaat 2021

PETRI
AARNIO

JENNY
AHLMAN

ANTON
ALATALO

SUVI-MARJA
HOLKERI-SALMESVUORI

SAMI
HYÖTYLÄINEN

BJARNE
ILLMAN

TIMO
KALLELA

TOMI
KOISTINEN

JOUNI
KOSKI

JAAKKO
LEINONEN

LARI
LÖFLUND

ANNI
MÄÄTTÄ

JUSSI
NYSTRÖM

MIKKO
PALONEN

PENTTI
PALONEN

JOUNI
PARIKKA

MARKO
PELTOLA

ERJA
PENTTI

TIMO
PULKKINEN

JANITA
PUOMILA

JUKKA
RAJALA

SAMI
RAJALA

TERHI
RAJALA

JARKKO
RAJANIEMI

JOUKO
RYTKÖNEN

ISMO
SAKALA

SAULI
SAUNAMÄKI

ERIK
SEPPÄNEN

MIKKO
SOINI

MAIJA
TOIVONEN

EERO
VEHKA-AHO

JANI
VEHKA-AHO

TOMMI
VIHERVAARA

ANTTIJUSSI
VIKMAN

MARI
YLI-KOIVISTO